16 januari 2011

Shopping // shoppen in je zetel...

 ... de nieuwe trend. Schoppen vanuit je zetel komt meer en meer voor hier in België. In het buitenland is het al langer bekend. Jammer genoeg zijn de "shippingcosts" zeer duur. Hier zijn een paar van mijn favoriete online shops.  


Net-a-porter.com is een site met verschillende designer merken die gaan van dagdagelijkse kledij tot bruidsjurken. Ooit al gedroomd van een designer trouwjurk - want meisjes plannen hun ideale trouwdag toch al sinds hun 5de - maar je weet niet waar deze te vinden: dan is deze site de ideale oplossing. Ik heb alvast een paar mogelijke trouwjurken gevonden.
check it out! (DESIGNERS ZIJN ZELFS ALFABETISCH GERANGSCHIKT, kwestie van je zoektocht makkelijker te maken en je favoriete designer terug te kunnen vinden)



super jurk... zou het zeker dragen op een gemaskerd bal met thema Louis XIV, een originele Alexander McQueen jurk een van de mooie items die je kunt vinden op deze site.

Een andere leuke onlineshop is deze: Lily and the lady. Een site die ik heb leren kennen via via. Een moeder en haar dochter gepassioneerd door mode vonden het hoog tijd om hun passie te delen met zovele andere.Ben jij ook zo gepassioneerd en wil je graag mooie en toch zeer originele stukken in je kleerkast hebben hangen, dan is deze online shop een keuze voor jou!



Een van mijn lievelingsstukken op de site. En hopelijk kan ik deze ooit in mijn kleerkast hangen (zoals volgende maand bijvoorbeeld)


De site vente-exclusive heeft verschillende verkopen van kleding, juwelen, klokken, ... alles wat je je maar kunt inbeelden hier wordt het op verkocht met een korting erbij. 


En dan heb je ook nog de bekende shops zoals ZARA online (jaja tegenwoordig ook in België), La Redoute (al lang in België en onlangs nog een mooi kledingsstuk bij besteld), en als je nog online shops hebt die de moeite waard zijn aarzel niet om ze achter te laten als reactie...


xoxo Greetje 






1 opmerking:

  1. Thanks for sharing, schat!

    x Krizia

    www.krizia-shark-attack.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen